Jun 7, 2016
 • Devoteam debatterer teknologi og digitalisering på Folkemødet på Bornholm

  Mellem den 16. og 19. juni går det løs endnu engang. Folkemødet på Bornholm skydes i gang med et væld af spændende debatter, og i løbet af de fire dage vil vi alle blive meget klogere på mange ting.

  Devoteam er også med og deltager på Demokrati Scenen, hvor vi sætter fokus på emner, der berører os alle sammen på den ene eller anden måde; nemlig Teknologi & Digitalisering.

  For hvad sker der lige med Big Data, kunstig intelligens, velfærdsteknologi og robotter – og hvordan vil det komme til at berøre dig og mig? For mens fascinationen over de teknologiske landvindinger stadig giver dønninger igennem hele vores måde at være sammen på, at være samfund på, at drive forretning på og være menneske på, så rejser det også en masse filosofiske, sociologiske og etiske spørgsmål.

 • Kom og deltag i vores spændende debatmøder:

  På ”Åbent udvalgsmøde i IT-Forum” er vi med til at sætte spot på IT-politikernes agenda. Kom og vær med til at give politikerne ideer til, hvad der skal på agendaen i den kommende tid. Her kan du også høre, hvad politikere som René Gade fra Alternativet, Rune Lund fra Enhedslisten og Christina Egelund fra Liberal Alliance arbejder med for tiden. Det foregår den 16. juni kl. 15.00 – 15.50  på Demokrati Scenen ved Brandstationen.

  ”Robotterne tager vores jobs. Er det dårligt?” sætter vi fokus på robotternes indtog i vores liv. Overtager de vores jobs, hurtigere end vi kan skabe nye? Sammen med Pelle Dragsted fra Enhedslisten, Ole Tange fra Prosa og Allan Lyngsø Madsen fra LO kan du være med til at udvikle de strategier, der skal håndtere ulighed i den teknologiske tidsalder. Dét foregår den 16. juni kl. 17.45 – 18.15 på Demokrati Scenen.

  Og så varer det formentlig ikke så længe, før den kunstige intelligens overstiger menneskets. Hvis – eller når - dét sker, så er det næste store spørgsmål, hvad den skal have lov til at bestemme… Vær med til en underholdende debat om ”Skal kunstig intelligens have stemmeret?”, når Vincent Hendricks fra Københavns Universitet tørner sammen med Pernille Drost fra Det Kongelige Bibliotek og Anders Hvid fra Dare Disrupt den 16. juni kl. 20.10 – 21.00.

  Og ellers vil vi være en fast del af Demokrati Scenen, hvor du også kan møde vores Managing Partner Søren Nielsen til en snak om demokrati og teknologi.

  Vel mødt!