Feb 12, 2016
 • Kommunale samarbejder om it og digitalisering

  Devoteam afholder gratis netværksmøde i Kommunalt Digitaliseringsforum - både i Aarhus og København. 

  Flere og flere kommuner samarbejder efterhånden på et eller flere områder, men formen og genstanden for samarbejdet varierer. Devoteam har udarbejdet et inspirationskatalog om kommunale samarbejder om it og digitalisering for KL og Finansministeriet. Inspirationskataloget, samt en folder for topledere og politikere om samme emne, blev præsenteret på KØF2016. Inspirationskataloget indeholder ti eksempler på samarbejder, og beskriver desuden genstande der samarbejdes om samt modeller for organisering af samarbejder.

  Til næste netværksmøde i Kommunalt Digitaliseringsforum kan du høre om nogle af de eksisterende samarbejder og de processer andre kommuner har været igennem ved etableringen af et samarbejde.

  Mødet i Købehavn bliver afholdt den 3. marts kl. 15:00 - 17:00 hos Devoteam på Lyngbyvej 2, 2100 København Ø. 

  Mødet i Aarhus bliver afholdt den 8. marts kl. 15:00 - 17:00 i Dokk1 på Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C.

  I København kan du høre It- og digitaliseringschef i Hvidovre kommune, Søren Ladefoged, fortælle om Den Storkøbenhavnske Digitaliseringsforening, der består af 9 kommuner, og Strategisk Konsulent og Leder af Sekretariatet i SBSYS, Jørgen Kristensen Rasch, fortælle om Brugerklubben SBSYS, der har 27 medlemskommuner samt en region.

  I Aarhus kan du høre om Den Digitale Hotline, som Lene Hartig Danielsen, Chef for borgerservice, og Torben Glock, Project Manager, fra Aarhus kommune fortæller om. Du kan også høre Erik Sørensen, It og digitaliseringschef i Viborg Kommune, fortælle om Viborg og Silkeborg kommuners forretningsstrategiske it og digitaliseringssamarbejde.

  Møderne er relevante for alle der har interesse i kommunale samarbejder om it og digitalisering, som vil høre mere om hvilke muligheder samarbejder kan bidrage til og hvordan de kan gribes an. Kom til et af møderne og lad dig inspirere! 

  Du er som altid velkommen til at tage en kollega med. 

   

  Send en mail til sofia.graae@devoteam.com, og oplys om du vil deltage i mødet i København eller Aarhus, så får du en direkte invitation i din kalender. 

   

  Vi glæder os til at se dig!