Mar 23, 2017
 • Presseinfo og nyheder

  Pressekontakt

  Devoteam vil gerne bistå pressen og være tilgængelig ved faglige debatter og oplæg. 

  Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, uanset om det er spørgsmål til virksomheden og de ydelser vi leverer - eller om det er for at få kommentarer til andre it-faglige spørgsmål. 

  Nyheder

  24. marts 2017: Bedste praksis skal hele tiden udfordres: Sådan arbejder Devoteams Risk & Security-team

  06. marts 2017: Spar 25-45% på dit WAN og få bedre kvalitet

  23. februar 2017: Hvordan ser implementering af den nye EU-persondataforordning ud? Download vores illustration her.

  21. februar 2017: Kom og mød os på Offentlig digitalisering d. 22-23. marts

  14. februar 2017: Samfundets maskinrum vælger ServiceNow og Devoteam

  09. februar 2017: Offentliggørelse af årets nomineringer til ’Service Management-prisen 2017’

  Nyhedsarkiv

 • Events og arrangementer

  Herunder kan du se en oversigt over de events Devoteam inviterer til samt de events hvor du kan møde os rundt om i landet. Vi glæder os til at se dig og tage en faglig snak til et spændende event eller arrangement. Se tidligere events her.

   

  28. marts 2017: Kom godt igang med IT Contract Management

  Hvor modne er I, når det kommer til IT Contract Management? Er der overblik over it-kontraktporteføljen, kontraktvilkår og rettigheder? Uanset om svaret er ja eller nej, så giver vi på dette seminar nogle små og overskuelige tiltag, som kan højne jeres modenhed. Du kan læse mere om arrangementet her.
   


  30. marts 2017: Service Management: Devoteam | Globicon inviterer til Netværksforum 2017

  Globicon har tradition for at facilitere det årlige netværksforum, hvilket føres videre med Devoteam | Globicon. I år afholdes Netværksforum torsdag den 30. marts på Kokkedal Slot, hvor vi vil diskutere de nyeste trends inden for Service Management. På dagen vil der være break-out sessions med Hewlett Packard Enterprise, ServiceNow og Cherwell samt fire round tables med fokus på governance, forandringsledelse, digitalisering af processer og business services. Læs mere her.
   

  4.+ 5. april 2017: ERP-markedet i Danmark - både i Aarhus og København

  Overvejer du at investere i opgradering eller udskiftning af din virksomheds ERP-system, og mangler du overblik over mulighederne i markedet, og hvordan man griber opgaven an? På dette seminar vil vi præsentere erfaringer og værktøjer i forbindelse med anskaffelse og implementering af nyt ERP-system, samt præsentere aktuelle tendenser og spillere på ERP-markedet i Danmark. Læs mere her.

   

  9. maj 2017: Automatisering, robotics, machine learning... Har I fået gang i værdiskabelsen?

  Vi glæder os til at se jer til Kommunalt Digitaliseringsforum andet netværksmøde i 2017. Denne gang tager vi fat på automatisering, robotics og machine learning. Hvordan skaber man servicefornyelse og effektivisering af den offentlige sektor gennem en ny og mere omfattende brug af machine learning med data? Og hvad med robotterne – de kommer jo, og hurra for det! Læs mere om tilmelding og arrangementet her.

   

  7. september 2017: Vi byder velkommen til Devoteams ESDH/ECM-konference 2017

  Vi gentager successen fra ESDH-konferencen 2016 med over 200 deltagere, og afholder igen i år en ESDH-konference. Som noget nyt åbner vi også dørene til det private marked. Nyt er det også i år, at vi lancerer vores dugfriske ESDH/ECM-rapport på konferencen, og alle deltagere får en kopi af rapporten med hjem. Du kan læse mere om konferencen og tilmelding her.