Feb 16, 2017
 • Presseinfo og nyheder

  Pressekontakt

  Devoteam vil gerne bistå pressen og være tilgængelig ved faglige debatter og oplæg. 

  Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, uanset om det er spørgsmål til virksomheden og de ydelser vi leverer - eller om det er for at få kommentarer til andre it-faglige spørgsmål. 

  Nyheder

  14. februar 2017: Samfundets maskinrum vælger ServiceNow og Devoteam

  09. februar 2017: Offentliggørelse af årets nomineringer til ’Service Management prisen 2017’

  30. januar 2017: VIRK17: Lancering af helt ny it-kontrakt til virksomhedssystemer

  23. januar 2017: Københavns Universitet går live med ny Service Portal

  17. januar 2017: Pressemeddelse: Sidste punktum sat i vigtigt statsligt it-projekt


  Nyhedsarkiv

 • Events og arrangementer

  Herunder kan du se en oversigt over de events Devoteam inviterer til samt de events hvor du kan møde os rundt om i landet. Vi glæder os til at se dig og tage en faglig snak til et spændende event eller arrangement. Se tidligere events her.

  2. marts 2017: Kommunalt Digitaliseringsforum: Første netværksmøde i 2017

  Det glæder os at byde velkommen til årets første netværksmøde i Kommunalt Digitaliseringsforum, torsdag den 2. marts kl. 9:00 - 11:00 hos Devoteam på Lyngbyvej 2, 2100 København Ø. På dette netværksmøde tager vi fat på kanalstrategi – hvordan går man fra mavefornemmelse til fakta? Digitaliseringen har skabt nye muligheder for at møde kunderne, og nøglen til succes er den rigtige anvendelse af de mange nye kanaler. Læs mere om arrangementet her.

  14. marts 2017: Bliv klar til den nye EU-persondataforordning

  Den 25. maj 2018 træder den nye EU-persondataforordning i kraft. Det betyder, at fra denne dato skal alle virksomheder iagttage en række nye og skærpede regler for behandling af persondata. Disse regler skal indarbejdes i tilrettelæggelsen af virksomhedernes sagsbehandling, organisering og ikke mindst virksomhedernes teknologiske løsninger. Vi vil på dagen gennemgå, hvad I kan gøre for at blive klar. Læs mere her.


  30. marts 2017: Service Management: Devoteam | Globicon inviterer til Netværksforum 2017

  Globicon har tradition for at facilitere det årlige netværksforum, hvilket føres videre med Devoteam | Globicon. I år afholdes Netværksforum torsdag den 30. marts på Kokkedal Slot, hvor vi vil diskutere de nyeste trends inden for Service Management. På dagen vil der være break-out sessions med Hewlett Packard Enterprise, ServiceNow og Cherwell samt fire round tables med fokus på governance, forandringsledelse, digitalisering af processer og business services. Læs mere her.