Oct 26, 2016
 • Presseinfo og nyheder

  Pressekontakt

  Devoteam vil gerne bistå pressen og være tilgængelig ved faglige debatter og oplæg. 

  Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, uanset om det er spørgsmål til virksomheden og de ydelser vi leverer - eller om det er for at få kommentarer til andre it-faglige spørgsmål. 

  Nyheder

  27. oktober 2016: Vi styrker vores leverancekapacitet på Cherwall Service Management 

  06. oktober 2016: Dialog med Data Engineer & Data Scientist søges

  18. august 2016: To stærke service management-konsulenthuse fusionerer

  12. august 2016: Devoteam og HerbertNathan & Co. går sammen

  10. august 2016: Devoteam og DANSK IT afholder kursus i business process management

   

  Nyhedsarkiv

 • Events og arrangementer

  Herunder kan du se en oversigt over de events Devoteam inviterer til samt de events hvor du kan møde os rundt om i landet. Vi glæder os til at se dig og tage en faglig snak til et spændende event eller arrangement


  15. november 2016: IT-afdelingen bliver en serviceformidler! 

  It-afdelingen er under forandring. De traditionelle it-organisationer - såsom ”Plan-Build-Run” og ”Udvikling-Drift” – er ikke længere i stand til at imødekomme forretningens krav. Derfor sætter vi på dette seminar spot på it-afdelingens fremtidige rolle som serviceformidler. Du kan læse mere om arrangementet her. Det er gratis at deltage. 

  24. november 2016: Vi ses på HNCO's årlige konference: Forretningssystemer 2016

  Konferencen er en enestående chance for at holde sig opdateret på markedet for forretningssystemer. Der vil bl.a. blive stillet skarpt på, hvordan digitaliseringen af en virksomhed påvirker, aflejres i og samspiller med forretningssystemerne. Så hvad enten du arbejder med digitalisering eller forretningssystemer, så vil der være noget at hente. Vi er med – så kom forbi vores stand til en snak! Du kan tilmelde dig her.

  29. november 2016: Gå-hjem-møde med fokus på IT Service Management hos COWI

  COWI var first-mover i Danmark med valget af ServiceNow som IT Service Management-løsning. Én af bevæggrundene for valget var platformens mulighed for system- og procesunderstøttelse af andre forretningsområder i koncernen. Kom til Devoteams gå-hjem-møde og hør Betina Carlsen fortælle mere om, hvordan dette foregår i praksis. Arrangementet er gratis og afholdes hos Devoteam. Tilmeld dig her.

  6. december & 7. december 2016: Ny rapport om WMS-markedet i Skandinavien 2016

  HerbertNathan & Co. har gennemført en analyse af det skandinaviske marked for WMS. Totalt medvirker 19 forskellige leverandører og systemer. Rapporten, på over 60 sider, giver dig en komplet beskrivelse af, hvordan WMS-markedet ser ud i Skandinavien i dag, og hvilke trends vi ser fremadrettet. Kom med når den bliver gennemgået i hhv. København og Aarhus. Du kan læse mere her.