Jul 23, 2017
 • Presseinfo og nyheder

  Pressekontakt

  Devoteam vil gerne bistå pressen og være tilgængelig ved faglige debatter og oplæg. 

  Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, uanset om det er spørgsmål til virksomheden og de ydelser vi leverer - eller om det er for at få kommentarer til andre it-faglige spørgsmål. 

  Nyheder

  18. August 2017: Velkommen på Digitaliseringsmessen 2017

  20. juni 2017: I dag fejrer vi endnu en go-live hos Nilfisk!

  06. juni 2017: Vi vokser og forfremmer

  13. juni 2017: Lundbeck går live med Cherwell Service Management

  30. maj 2017: Pressemeddelelse: Devoteam lancerer ny markedsundersøgelse for EU persondataforordningen​

  26. april 2017: Offentliggørelse af de nominerede til ESDH prisen 2017

  Nyhedsarkiv

 • Events og arrangementer

  Herunder kan du se en oversigt over de events Devoteam inviterer til samt de events hvor du kan møde os rundt om i landet. Vi glæder os til at se dig og tage en faglig snak til et spændende event eller arrangement.

  14. + 15. august i København: Introduktionskursus til Robotics Process Automation

  Kom godt i gang med RPA-initiativet via vores to dages introduktionskursus. På kurset sørger vi for, at du får lagt et godt og stabilt fundament for automatiseringsrejsen. Du bliver introduceret til best practice inden for RPA med fokus på både udvikling og organisering. Og du implementerer robotter i praksis og får indblik i UIPath. Læs mere her.

  29. august 2017: Morgenmøde: Realisér konkrete gevinster med robotautomatisering

  Kom til morgenmøde og hør hvordan Stig Geer Pedersen og Kit Truelsen  fra Robot Koncern Digitaliseringsteamet har etableret RPA i Topdanmark. Derudover vil Kasper Nathansen, Business Development Manager hos Devoteam | Globicon give konkrete input til, hvordan du kan kommer i gang med RPA i din organisation. Læs mere her.

  31. august 2017 + 4. september 2017: Ny analyse og markedsoversigt af HR-systemer og -leverandører i Danmark - i København og Aarhus

  Devoteam & HerbertNathan & Co. har netop lanceret en ny uafhængig analyse og markedsoversigt af HR-systemer og -leverandører i Danmark.
  Kom med til morgenbriefing, hvor vi vil præsentere vores key findings fra rapporten. Du kan læse mere om arrangementerne her.

  7. september 2017: Vi byder velkommen til Devoteams ESDH/ECM-konference 2017

  Vi gentager successen fra ESDH-konferencen 2016 med over 200 deltagere, og afholder igen i år en ESDH-konference. Som noget nyt åbner vi også dørene til det private marked. Nyt er det også i år, at vi lancerer vores dugfriske ESDH/ECM-rapport på konferencen, og alle deltagere får en kopi af rapporten med hjem. Du kan læse mere om konferencen og tilmelding her.

  19. september 2017: Gå-hjem-møde: Agile development i ServiceNow hos Arla

  Det er ikke en hemmelighed, at en stærk it-ydeevne er en stor konkurrencefordel, og DevOps er en stor bidragyder til en stærk it-kultur. Den bedste del er, at værdien opnås både umiddelbart og trinvist gennem DevOps-transformationsprocessen. Så hvordan ser rejsen ud, og vigtigst af alt, hvordan kommer du derhen? Læs mere om eventet her.

  21. september 2017: Digitalisering af forretningsprocesser hos VIKING og ServiceNow

  Traditionel applikationsudvikling kan ikke stå distancen hos moderne digitale virksomheder. Styrk jeres digitale transformation gennem ServiceNow’s applikationsplatform. Kom og hør, hvordan VIKING LIFE-SAVING EQUIPMENT har digitaliseret deres globale serviceforretning gennem business applications i ServiceNow. Læs mere her.

  26. september 2017: Morgenbriefing: Lancering af DevOps-analyse

  Devoteam har interviewet 100+ mellemstore og store virksomheder, og som resultat af dette udarbejdet en landsdækkende analyse om brugen af, og erfaringerne med DevOps i praksis. Findings fra denne vil blive præsenteret på morgenbriefingen. Læs mere her.

  26. oktober 2017: Ledelsesværksted: Få styr på dine digitale ledelsesudfordringer

  Torsdag den 26. oktober skaber vores partnereksperter et digitalt værksted, hvor vi arbejder konkret med dine digitale ledelsesudfordringer. Vi garanterer, at du forlader værkstedet fyldt med inspiration og ny viden om de digitale muligheder. Læs mere her.