May 15, 2017
 • Presseinfo og nyheder

  Pressekontakt

  Devoteam vil gerne bistå pressen og være tilgængelig ved faglige debatter og oplæg. 

  Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, uanset om det er spørgsmål til virksomheden og de ydelser vi leverer - eller om det er for at få kommentarer til andre it-faglige spørgsmål. 

  Nyheder

  26. april 2017: Offentliggørelse af de nominerede til ESDH prisen 2017

  04. april 2017: Nilfisk tager Service Management ’beyond IT’!

  04. april 2017: Vinderen af Service Management-prisen 2017 er fundet

  24. marts 2017: Bedste praksis skal hele tiden udfordres: Sådan arbejder Devoteams Risk & Security-team

  06. marts 2017: Spar 25-45% på dit WAN og få bedre kvalitet

  23. februar 2017: Hvordan ser implementering af den nye EU-persondataforordning ud? Download vores illustration her.

  Nyhedsarkiv

 • Events og arrangementer

  Herunder kan du se en oversigt over de events Devoteam inviterer til samt de events hvor du kan møde os rundt om i landet. Vi glæder os til at se dig og tage en faglig snak til et spændende event eller arrangement.

  17. maj 2017: Sådan får du et effektivt (it-)beredskab

  Et velfungerende beredskab bliver til stadighed vigtigere, da vi er helt afhængige af digitale transaktioner og information – og vi skal være forberedt på, at vi ikke kan undgå et succesfuldt angreb. På dette morgenmøde får du konkrete input til, hvordan du kan forbedre dine egne beredskabsplaner – uanset om det er it-beredskab eller det generelle beredskab for virksomheden. Læs mere her.

  23. maj 2017: Transformér it gennem Technology Business Management

  Forholdet mellem it-ledere og deres samarbejdspartnere har gennemgået en større udvikling end nogle andre områder i virksomheden. Teknologi er uløseligt forbundet med hver afdeling, og der skal forbedres på omkostningerne, effektiviten og innovationen skal fremmes. På dette seminar vil vi kigge nærmere på, hvordan man kan transformere it gennem Technology Business Management. Læs mere her.

  6. juni 2017: Ledelsesværksted: Få styr på dine digitale ledelsesudfordringer

  Tirsdag den 6. juni skaber vores partnereksperter et digitalt værksted, hvor vi arbejder konkret med dine digitale ledelsesudfordringer. Vi garanterer, at du forlader værkstedet fyldt med inspiration og ny viden om de digitale muligheder. Læs mere her.

  7. juni 2017: Gå-hjem-møde: Kom i gang med SecOps i ServiceNow

  På trods af flere it-sikkerhedsløsninger, har it-afdelingerne ikke fået mindre at lave eller færre sikkerhedshændelser at bekymre sig om. Tværtimod. Der er markant flere trusler og sikkerhedshændelser at forholde sig til, alt for mange (fejl)alarmer og det virkeligt vigtige skjuler sig i mængden. Læs mere her.

  12. + 13. juni 2017 i Aarhus & 14. + 15. august i København: Introduktionskursus til Robotics Process Automation

  Kom godt i gang med RPA-initiativet via vores to dages introduktionskursus. På kurset sørger vi for, at du får lagt et godt og stabilt fundament for automatiseringsrejsen. Du bliver introduceret til best practice inden for RPA med fokus på både udvikling og organisering. Og du implementerer robotter i praksis og får indblik i UIPath. Læs mere her.

  7. september 2017: Vi byder velkommen til Devoteams ESDH/ECM-konference 2017

  Vi gentager successen fra ESDH-konferencen 2016 med over 200 deltagere, og afholder igen i år en ESDH-konference. Som noget nyt åbner vi også dørene til det private marked. Nyt er det også i år, at vi lancerer vores dugfriske ESDH/ECM-rapport på konferencen, og alle deltagere får en kopi af rapporten med hjem. Du kan læse mere om konferencen og tilmelding her.